Over Sentury-Landsail

Sentury-Landsail banden worden geproduceerd op de Industrie 4.0 high-end productielijnen die een constante kwaliteit garanderen. Tijdens dit productieproces heeft de fabrikant, op basis van de eigen groene doelstellingen, ook de milieubelasting weten te reduceren. De gekozen combinatie van de bandopbouw en het profielontwerp bij alle uitvoeringen zorgt voor zeer indrukwekkende prestaties op zowel droge als natte wegen. De toegepaste productietechnieken, de rubbersamenstelling en de doordachte profielopbouw genereren daarnaast goede, gemiddelde labelwaardes.

Sentury-Landsail banden kenmerken zich door een speciale profielopbouw waarbij vooral water en vuil snel worden afgevoerd. Dit reduceert het risico van aquaplaning aanzienlijk. Hierdoor blijft onder de meeste omstandigheden optimale grip aanwezig, ook bij plotselinge rem- en uitwijkmanoeuvres. De beschikbare profielen variëren van eenvoudig maar doeltreffend tot ingenieus en doordacht en daardoor maximaal presterend.

Sentury-Landsail banden zijn verkrijgbaar in een breed gamma van types en maten. Zowel voor de kleine gezinsauto, de middenklasser als voor de luxere en grotere SUV heeft Sentury-Landsail een band in het assortiment beschikbaar. Ook voor het zwaardere werk is er een ‘krachtpatser’ te koop.